Marianne

DKK380.00

Nimb - Kähler

et er 3.gang at Tivoli og Kähler forenes i denne smukke version. Nimbbygningen udgør i 2021 designet for årets Kähler. Nimb blev bygget i 1909 og navnet stammer fra Louise og Vilhelm Nimb, som på daværende tidspunkt var nogle af byens førende gastronimiske entreprenører. Arkitekturen er inspireret af traditionerne fra moorisk arkitektur. I 2008 fik Nimb en gennemgribende renovering og huser i dag det 5 stjernede Hotel Nimb, og flere restauranter.

View

DKK325.00

Guldsmed 9cm - Flyder

Håndlavet kobberguldsmed monteret på kobberpind med korkkugle og kobberlod så den kan flyde. De fine farver er opstået ved varmepåvirkning af kobberet. Guldsmeden vil med tiden få et smukt irret udtryk.

View

DKK140.00

Normann Copenhagen Shorebird

Den islandske designer Sigurjón Pálsson har skabt en serie af smukke træfugle i massivt egetræ med sorte stål ben. Shorebirds findes i tre størrelser og er inspireret af vadefugle. Fuglene er smukke hver for sig eller i samlet flok og har hver deres personlighed. Den mindste af fuglene er inspireret af rylen – en lille, selskabelig fugl, man ofte finder i store flokke. Shorebird er drejet i massivt eg, ask eller valnød. og benene er i lakeret eller messingbelagt stål. Denne er fremstillet i sortmalet egetræ og har sorte stål ben.

View

DKK275.00

Sphere, Solsikke

Diameter 22cm Smuk sphere med fine solsikker. Spheren har hul i bunden, som man kan sætte over et haveblus.

View

DKK275.00

Sphere, Lotus

Diameter 22 cm Smuk sphere med fine lotusblomster. Spheren har hul i bunden, som man kan sætte over et haveblus.

View

DKK350.00

Tivoli Hovedindgang - Kähler

Urbania lyshus fra Kähler formet som er ud fra Tivolis ikoniske Hovedindgang. Hovedindgangen er fra 1890 og bygget af arkitekterne Richardt Bergmann og Emil Blichfeldt. Det er den første i serien af Kähler-lyshus i Mette Baches og Barbara Bendix Beckers Urbania-serie.

View

DKK370.00

Glassalen - Kähler

Tivoli, musik og teater har altid hørt sammen. Glassalen er opført i 1946 i samme stil som den tidligere bygning på stedet, der brændte under 2. verdenskrig. Som den står i dag, er den tegnet af den berømte danske arkitekt PH, Poul Henningsen, der i perioden var chefarktitekt for Tivoli. Glassalen er en historisk bygning i Tivoli, hvor berømtheder fra hele verden optrådt igennem tiden. Den karakteristiske ottekantede glasbygning, der blev genopført i 1946, bærer Poul Henningsens arkitektoniske særpræg. Glassalen er en unik kulisse til events med show og optrædener året rundt.

View

DKK399.00

Hjertering (18K Guldbelagt)

Et stærkt grafisk symbol på din finger. Kombinér denne fine justérbare Hjertering med din personlige Design Letters Ring og skab et henrivende look. Fås også i 925 sterlingsølv og 18K guldbelagt sølv med detalje i grøn eller nude emalje. Justerbar fra størrelse 48-58.

View

DKK399.00

Bogstavring C

Ringe med Arne Jacobsens Vintage ABC eller hjerte/stjerne. Brug bogstavringene alene for et cool og sofistikeret hverdagslook eller kombiner dem med hjerte eller stjerne ringene for et feminint look. Justerbar fra størrelse 48-58.

View

DKK399.00

Bogstavring E

Ringe med Arne Jacobsens Vintage ABC eller hjerte/stjerne. Brug bogstavringene alene for et cool og sofistikeret hverdagslook eller kombiner dem med hjerte eller stjerne ringene for et feminint look. Justerbar fra størrelse 48-58.

View

DKK525.00

Sommerfugl “ROSITA” - Vægophæng

Farvestrålende sommerfugl i kobber. De smukke farver er opstået ved varmepåvirkning af kobberet. Sommerfuglene er håndlavede, så hver enkel har sit eget udtryk. Med tiden vil sommerfuglen få et smukt irret udtryk hvis den er udenfor. Der er monteret et hængsel bagpå sommerfuglen, og der følger et messingsøm med, så den er lige til at hænge op -ude eller inde.

View

DKK495.00

Guldsmed - Vægophæng

Farvestrålende guldsmed i kobber. De smukke farver er opstået ved varmepåvirkning af kobberet. Guldsmedene er håndlavede, så hver enkel har sit eget udtryk. Med tiden vil guldsmeden få et smukt irret udtryk hvis den er udenfor. Der er monteret et hængsel bagpå guldsmeden og der følger et messingsøm med, så den er lige til at hænge op -ude eller inde.

View

Scarlet, Iron Fairies, Trädgårdsälva

Fairy of The Creeper Scarlet, Iron Fairies, Trädgårdsälva - Fairy of The Creeper Född ca: 1903 Malm ur gruva: 2 och 3 Typ: blå Egenskaper: Tyst, undergiven, stark, stabil Vinge: Orange fjäril Skapad för: Murgrönan Höjd: 7cm Scarlet's dikt: Walls and roof a ladder so fine, Ivy and creeper, my playground sublime, Pink and red leaves warm the cold winters, I climb so high on Ivy with frosted ice splinters. OBS: Älvorna har ny förpackning. De kommer i en fin tygpåse (inte längre i plåtask) och det magiska stoftet ligger i en liten flaska.

View

DKK499.00

CoolSnowGlobes Summer

Summer snekugle fra CoolSnowGlobes med håndmalet motiv af træer og en smuk guldfarvet statue, som er omgivet af udsprungne lilla blomster indeni. CoolSnowGlobes kuglen er lavet i kraftig glas og indeholder motivet og småt hvirvlende glimmer. Den smukke snekugle er meget detaljerig, og den vil være dekorativ i en hver bolig.

View

DKK499.00

CoolSnowGlobes Spring

Spring snekugle fra CoolSnowGlobes med håndmalet motiv af et forårslandskab med træer i fuld flor og en lille bro, der er omgivet af grønt indeni. CoolSnowGlobes kuglen er lavet i kraftig glas og indeholder motivet og småt hvirvlende glimmer i hvid, som gør snekuglen betagende at kigge på, når den rystes. Den smukke snekugle vil være oplagt som gave til en person, der elsker forår. Snekuglen kan pynte i boligen f.eks. som brevvægt.

View

DKK80.00

Orange Toiletpapir

Renovo orange loo rolls blend delicacy with rarity. Sweet or sour? You decide. Bathroom tissue tested under dermatological and gynecological control.

View

DKK140.00

Nintendo Mario Mushroom Earrings

Super awesome accessory for any Mario fan! This Mushroom earring set made of polymer clay is adorable and look great on.

View

Massage

Gavekort til massage

Ansigtsbehandling

Gavekort til ansigtsbehandling

Fodbehandling

Gavekort til fodbehandling

DKK175.00

Sommerfugl i rust - på pind

Højde på sommerfugl og pind i alt: ca 77cm Bredde på sommerfugl: ca 16cm Længde på sommerfugl: ca 14cm Smuk sommerfugl i rust. Er dekorativ både i krukker og bede.

View

DKK195.00

Svale på pind

Højde: 111cm Vingefang: ca 20cm Dekotativ svale i rust

View

DKK349.00

Mimi Ørestik

Enkel og elegant ørestik i 14 karat forgyldt sterlingsølv. Øreringene har en diameter på ca. 0,9 cm. Prisen er for et par.

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: