Familie

DKK399.00

OBH Nordica Easy Grill bordgrill 7104

Med denne smarte OBH Nordica Easy Grill bordgrill 7104 kan du lave lækre bøffter, grillet ost eller grønsager, selv når vejret udenfor ikke er grillvejr.

View

Gavekort til IKEA

Gavekort til møbler og alt det gode

View

DKK205.00

Pokémon Labyrinth

Udforsk labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur! Se, hvilken Pokémon du skal fange næste gang, og omarranger derefter labyrinten for at nå dem. Sørg for at være den første til at fange alle Pokémonerne på dine Pokéball-chips, og gå derefter tilbage til dit udgangspunkt for at vinde! Labyrint? En international klassiker i 35 år! Let at lære og spændende for hele familien!

View

DKK226.00

Risk

Det klassiske spil om global dominans har været det førende militærstrategispil siden 1959. For at dominere kloden skal du erobre samtlige 42 territorier. Med det nye Risk får du 2 versioner af spillet i samme æske: Et hurtigt introduktionsspil for nye spillere plus den klassiske version for erfarne spillere.

View

DKK99.00

Skak & Backgammon

En praktisk lille æske som er let at have med på ferie og med to forskellige spil muligheder. Spillepladen (æsken måler slået ud 29 x 29 cm.)

View

DKK139.00

Afrikas Stjerne

Spillet om jagten på Kæmpediamante. Deltag i den spændende jagt på kæmpediamanten afrikas stjerne. Den vilde jagt går på kryds og tværs i Afrika, så vær forberedt på lidt af hvert!

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: