Esther

DKK70.00

Snails - Hårkalk - Enhjørning

Nu kan du nemt farve dit hår med hårkalk fra Snails. Sæt en hårtot i klemme, og træk i den ønskede farve. Hårkalk fra Snails er nem at vaske ud. Hver kasse indeholder 2 farver.

View

DKK279.00

Hinkebane Gulvtæppe

Den klassiske hinkebane kan nu flytte ind på børneværelset! Gulvtæppet er lavet med mange flotte farver, fugle og blomster - hop og leg!

View

DKK69.00

STIX Wall Stickers

STIX er det nye legetøj, hvor børn i alderen 4-12 år, gennem kreativ leg og samvær kan dekorere væggene i børneværelset fuldstændig som de lyster. Med STIX flyttes legen fra det typisk fyldte gulv op på de fire vægge. STIX er små selvklæbende skumklodser, der kan kan fastsættes på næsten alle vægtyper, de kan genbruges 10-15 gange og de efterlader ingen klæbrester på væggene.

View

DKK160.00

Stockmar Bivoksfarver

Disse farveblokke fra Stockmar er rene giftfrie kvalitetsmaterialer, der tilgodeser kunstneriske og pædagogiske krav og som kan farve i flere forskellige nuancer. Blokkene er gode kraftige og kan ikke knække. De er nemme at holde på for små børn og er rigtig gode som "de første farver" - men er også sjove for de større børn at farve med. Farverne leveres i metalæske. Stockmar er kendt for deres sikkerhed og kontrol, og produkterne kan trygt anvendes uden skade for sundhed og miljø. Fås i æsker med 8, 12, 16 og 24 farver.

View

DKK360.00

Gonge Balancesten - River Stones

Jorden er giftig, fangeleg eller sjov bane. De seks balancesten giver krudtuglerne masser af muligheder for sjove lege. Og mens de hygger sig og griner, træner de faktisk både balanceevne, koordinering og motoriske færdigheder. Men det er de nok ligeglade med.

View

DKK50.00

Glow - Enhjørninge + Stjerner

Skønt sæt med 8 flotte enhjørninge og 35 stjerner, som lyser flot op på værelset, når de har været udsat for lyset fra fx en lommelygte. Giver fine ting at kigge på i mørket, inden søvnen indfinder sig.

View

DKK170.00

Dukke - Dukkebadekar med tilbehør

Et flot dukkebadekar i kraftig plast, som indeholder: ble, termometer, sutteflaske, badeand, kam, potte, svamp, rangle, bøjler og tragt. Perfekt tilbehør til at sætte gang i rollelegen med dukker.

View

Magnetbøger

Alle har interesse, måske med undtagelse af biler

View

DKK270.00

Hammer & Søm bræt - Bondegårdssjov

Hammer og søm kan være så kreativt at lege med, at du tror, at det er løgn. I kan lave alle mulige søde scenarier med dette søde sæt fra Haba, og I kan gøre det igen og igen, for kvaliteten er bare helt i top. Her er i alt 107 dele, heriblandt søde dyr og alt det lækre, de spiser.

View

DKK231.00

Reflexion Smykkeboks

Flot boks til smykker fra Umbra. Boksen er inddelt i små rum til ringe, øreringe og armbånd. På inderside af låget er et spejl. Reflexion smykkeboks er lavet af metal og træ. Den måler ca. 23,5×14×5,7 cm.

View

Tøj

Fra størrelse 122

DKK259.00

Tyggegummiautomat

Kender du nogen som altid har drømt om at få deres egen tyggegummiautomat? Nu kan drømmen endelig blive til virkelighed! Giv dem denne tyggegummiautomat og se dem lyse op med et stort smil på læberne! En fantastisk gaveidé der helt sikkert vil være et stort hit! Tyggegummiautomaten American Dream er en rigtig drøm for alle som elsker retro-automater og tyggegummi. Og det bedste? Man behøver ikke at fylde den med mønter!

View

DKK250.00

Beduna og Hyggefis Bøger (Sampak)

Indeholder: Beduna og Hyggefis #1: Hyggefis farer vild Beduna og Hyggefis #2: Hyggefis vil være sto Beduna og Hyggefis #3: Hyggefis møder er uhyre

View

DKK749.00

Skoletaske - Rainbow Unicorn

Rainbow unicorn BEGINNERS er JEVA's 2020 bud på en farverig begynderskoletaske, som de små piger vil elske. Tasken er syet i flot regnbuefarvet polyester, og har et sødt motiv med en enhjørning med glimmer, der funkler på hale, hove, man og horn. På alle taskens remme og kantbånd er der desuden indvævet sølvtråd. Rainbow unicorn BEGINNERS er ikke bare flot at se på men også korrekt konstrueret med JEVA's unikke ergonomiske FOAM BACK.

View

Mark gift as reserved?

How much do you want to give?

/

Leave your name for the recipient: